NEZAPAMĆENI SKANDAL! Obezbeđenje IZBACILO bivšeg reprezentativca Srbije iz svlačionice! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler australijskog Sidnej Vonderersa izgubili su od Sidneja sa 1:2 u četvrtfinalu plej-ofa A lige.

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Obezbeđenje IZBACILO bivšeg reprezentativca Srbije iz svlačionice! (VIDEO)

Foto: prinstcreen/twitter

Nekadašnji vezista Crvene zvezde koji nastupa za Vondererse je posle utakmice otišao u protivničku svlačionicu, da bi čestitao doskorašnjim saigračima.

Pošto se podravio sa nekoliko njih, usledila je gužva, pošto su dvojica muškaraca prišla Srbinu i izbacila ga iz svlačionice!

Usledilo je objašnjenje da je trener Sidneja Stiv Korika sa Milošem Ninkovićem ušao u verbalni sukob, te je iskusni vezista platio ceh.

- Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice - rekao je Korika.

Podsetimo, Srbin je upravo iz Sidneja, sa kojim je osvojio tri titule, prešao u gradskog rivala Zapadni Sidnej, u transferu koji je prošle godine izazvao kontroverze.

- Još tokom utakmice trener je nešto dobacivao mom igraču. Miloš je otišao da čestita starim saigračima. Njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno. Bilo je žestoko - istakao je trener srpskog fudbalera Mark Rudan.

Ninković je ponikao u Čukaričkom, potom igrao devet sezona za Dinamo Kijev, pre nego što je u naredne tri sezone nastupao za francuski Evijan i Crvenu zvezdu. Zatim je sedam sezona proveo u Sidneju i  upisao 221 ligaški meč, uz 41 postignuti pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading