DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Spartak BRILJIRAO u Lazarevcu!

Autor:

Sport

01.05.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Todoroski dirigovao igrom kluba sa severa naše države.

DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Spartak BRILJIRAO u Lazarevcu!

Foto: Starsport

Fudbaleri subotičkog Spartaka su kao gosti pobedili Kolubaru 3:0 u meču 3. kola plej-auta Superlige Srbije čime su napravili veliki korak napred ka opstanku u eliti.

Baš kao i pre četiri dana, kada je Andrej Todoroski bio zaslužan za preokret u igri svoje ekipe, i danas je ključni faktor utakmice bio jedan makedonski fudbaler. Ovoga puta u prvom planu bio je Miloš Tošeski, koji je bio strelac drugog gola Subotičana u 53. minutu, ali i asistent kod pogodaka Todoroskog i Petra Stanića u 44, odnosno 73. minutu utakmice.

Kolubara je potpuno razočarala na ovoj utakmici. Sastav Veroljuba Dukanca je praktično imao jednu ozbiljnu priliku na utakmici, dok je čuvar mreže domaćeg tima Balša Popović bio najzaslužniji što poraz domaćeg tima nije bio još ubedljiviji.

Ekipa iz Lazarevca posle tri vezana poraza i dalje ima 37 bodova i nalazi se na 10. mestu, sa šest bodova više od današnjeg rivala Spartaka koji je sada na 11. poziciji. U narednom kolu Kolubara gostuje Javoru, dok će Spartak gostovati novosadskoj Mladosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading