RUSI TVRDE! Zvezda PRIHVATILA ponudu iz Premijer lige za OVOG fudbalera! Odmah stigao ODGOVOR sa Marakane!

Autor:

Sport

28.04.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju ruskih medija Crvena zvezda je dala saglasnost da Strahinja Eraković nastavi karijeru u Krasnodaru, ali je srpski šampion odbio takvu mogućnost.

RUSI TVRDE! Zvezda PRIHVATILA ponudu iz Premijer lige za OVOG fudbalera! Odmah stigao ODGOVOR sa Marakane!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Kako prenosi portal "Sportekspres", Crvena zvezda pristala da proda mladog štopera i reprezentativca Srbije za sumu od 9.000.000.000 evropskih novčanica!

Eraković navodno nije zainteresovan za selidbu u Rusiju, ali ukoliko u međuvremenu u Ljutice Bogdana 1 ne stignu bolje ponude, na leto će se sigurno preseliti u člana Premijer lige Krasnodar.

- Crvena zvezda je dobila i prihvatila ponudu od devet miliona evra za Erakovića. Čeka se još saglasnost samog igrača. On je raspoložen za prelazak u Rusiju, ali ako u međuvremenu ne stigne bolja ponuda iz neke evropske lige. Defanzivac takođe razmatra i ponude iz Azije, arapskih liga i MLS lige - navodi pomenuti ruski portal.

Ipak, odmah je stigao odgovor sa Marakane, a on je - odričan! Zvezda je rekla "ne" ruskom klubu, zahtevajući da obeštećenje bude bar za jednu cifru veće.

Naime, u taboru srpskog šampiona se nadaju ponudi od 10.000.000 evra, pa narednih dana može se očekivati da se pojavi novi zainteresovani klub.

Izdanak Zvezdine škole je ove sezone upisao 39 mečeva za novog-starog šampiona Srbije, dva puta bio asistent, ali nije uspeo da zatrese protivničku mrežu.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da Krasnodar sa klupe predvodi proslavljeni igrač Partizana Vladimir Ivić, kome su se svideli kvaliteti mladog štopera.

Kao nagrada za odlične partije stigao je poziv selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija u nacionalni tim Srbije, čiji je bio deo na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Eraković je u reprezentaciji do sada odigrao četiri meča, a prema procenama "Tranfsermarkta" njegova tržišna vrednost se procenjuje na 7.000.000 evra.

Crvena zvezda je, inače, u utakmici sa TSC-om osvojila 34. titulu državnog šampiona, a ukupno šestu uzastopnu, dok su izabranici Miloša Milojevića u poslednjem 170. večitom derbiju remizirali bez golova protiv Partizana na stadionu u Humskoj (0:0), pred praznim tribinama.

Sjajni štoper je devet godina igrao za mlađe selekcije crveno-belih, u sezoni 2019/2020 kalio se u dresu Grafičara, a onda po povratku na Marakanu zablistao u punom svetlu i debitovao kod bivšeg trenera Zvezde Dejana Stankovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading