OVO NE GLEDA NI BLIŽA FAMILIJA IGRAČA! Programska šema "kida", ceo region se smeje kvalitetnom sportu!

Autor:

Sport

27.04.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da istražite nešto novo - pravac Sport klub. Ipak, ubeđeni smo da nećete biti oduševljeni!

OVO NE GLEDA NI BLIŽA FAMILIJA IGRAČA! Programska šema "kida", ceo region se smeje kvalitetnom sportu!

Foto: Printscreen/Tik tok/komandantmiloradrodik Logo Sport klub

Makedonska liga na Sport klubu

Moderno vreme donosi nam priliku da zavirimo u svaki kutak planete i da uživamo u direktnim prenosima sportskih predstava na svim kontinentima.

Fudbal kao najvažnija sporedna stvar na svetu ima prednost u odnosu na ostale sportove, pa su tako takmičenja u Ligi šampiona, Ligi Evrope, Ligi konferencija, Premijer ligi, Seriji A, La Ligi, Ligi 1, pa čak i Superligi Srbije veoma gledana, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Sva ova takmičenja možemo gledati u direktnim prenosima na kanalima Arena sporta koji je u godinama za nama pokazao da je lider u regionu. Ipak, šta da radimo ako nas privuče neko manje atraktivno takmičenje? Na primer, makedonska fudbalska liga? I to prva, ali čak i druga!

Tada je pravi trenutak da prebacimo na Sport klub! 

 

 

Programska šema ove televizije jednostavno "kida", a ceo region u prilici je da se propisno nasmeje kada umesto utakmica poput Mančester siti - Arsenal, Inter - Juventus, Partizan - Crvena zvezda i sličnih, na malim ekranima možemo ispratiti duele timova iz prva dva ranga fudbala u Severnoj Makedoniji.

Jedan snimak koji se pojavio na društvenim mrežama doveo je do suza čitav region.

- Evo, Sport klub 2, makedonska liga... Joj, majko mila! Da vidimo šta ima na Sport klubu? Makedonska druga liga! Ja ljudi na Sport klub 3 ne smem ni da prebacim - rekao je jedan od korisnika Tik toka.

Dakle, ako želite da uživate u kvalitetnom fudbalu i borbama za bodove i trofeje u elitnim evropskim takmičenjima, vaša adresa sasvim sigurno biće Arena sport.

Ipak, ako vam je bliža srcu makedonska fudbalska liga - pravac Sport klub! Ako ništa drugo, bar ćete se propisno nasmejati!

Da ne bude zabune, naš portal i te kako podržava fudbal koji možda nije na onom elitnom nivou, pa tako iz nedelje u nedelju u emisiji Niže lige na Jutjub kanalu Republika News možete pratiti priče sa takozvanih "malih" terena.

Za nekog ko sebe predstavlja kao lidera u regionu, kao što Sport klub to pokušava da uradi u svojoj sferi delovanja - programska šema može, ali i mora biti daleko bolja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading