ITALIJANI SE OKOMILI NA VLAHOVIĆA: Sramotni napadi medija - KRIV JE, iako nije igrao!

Autor:

Sport

27.04.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler je ponovo u centru pažnje.

ITALIJANI SE OKOMILI NA VLAHOVIĆA: Sramotni napadi medija - KRIV JE, iako nije igrao!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Intera su se plasirali u finale Kupa Italije, pošto su u revanš utakmici savladali Juventus, rezultatom 1:0 (1:0).

Jedini pogodak na meču je delo Federika Dimarka, još u 15. minutu meča, a torinski tim nije uspevao do kraja da se vrati, pa je četa Simonea Inzagija stigla do plasmana u finale, gde će se, po svemu sudeći, susresti sa Fiorentinom.

I pored toga što nije igrao na ovom meču, srpski napadač Dušan Vlahović se našao u centru pažnje, jer je ponovo doživeo kritike italijanske javnosti.

- Na društvenim mrežama je bilo navijača koji su primetili Vlahovićev stav na tribinama, poprilično blag, uprkos eliminaciji Juventusa. Imao i onih koji su očekivali drugačiju reakciju, možda i ljutnju, ali svkakako ne ovakvu tihu. Srbin se uzdržao, za mnoge čak i previše, ostavljajući utisak nezainteresovanosti - prenosi "Korijere delo Sport".

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Očigledno su Italijani odlučili da sve probleme svale na srpskog napadača, koji se u drugom delu sezone nalazi u vrlo lošoj formi, ali su za to poprilično krivi i novinari, koji stavljaju veliki pritisak na leđa srpskog napadača, a igranje u sistemu Masimilijana Alegrija, defanzivno orijentisanog trenera, svakako ne pomaže Srbinu.

Videćemo da li će Vlahović i naredne sezone igrati za torinski tim, ali kako stvari stoje, promena sredine mu ne bi nikako škodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading