GROF JE NEPREPOZNATLJIV! Miodrag Božović doživeo potpunu TRANSFORMACIJU! (FOTO)

Autor:

Sport

27.04.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši strateg Crvene zvezde je izmenio lični opis.

GROF JE NEPREPOZNATLJIV! Miodrag Božović doživeo potpunu TRANSFORMACIJU! (FOTO)

Foto: Starsport

Miodrag Božović

Miodrag Božović je fudbalski strateg iz Crne Gore, kojeg mnogi na ovim prostorima pamte između ostalog po tome što je sedeo na klupi Crvene zvezde.

Grof, kako je nadimak ovog crnogorskog stručnjaka, je u sezoni 2015/16 osvojio šampionsku titulu sa Zvezdom, ali godinu dana kasnije nije uspeo da ponovi ovaj uspeh, pa je napustio kormilo crveno-belih, odakle je otišao u Rusiju, gde je u dva navrata predovio Arsenal iz Tule, a između je bio trener Krile Sovjetov.

Božović je uvek bio poznat po svom specifičnom karakteru, ali i po svom izgledu. Ipak, Grof se u poslednjih par godina totalno promenio, da ljudi jedva mogu da ga sada prepoznaju.

Foto: Starsport

Ovako je Miodrag Božović nekada izgledao

Iako ga mnogi pamte ovakvog, Božović je, gostujući u emisiji na TV "Arenasport" iznenadio svojom pojavom brojne fudbalske ljubitelje u Srbiji.

Foto: TV Arenasport/Printscreen

Ovako Miodrag Božović danas izgleda

Jasno je da je se u samo par godina slavni trener potpuno promenio, a pitanje je da li ćemo ga ikada ponovo videti sa njegovim prepoznatljivim imidžom.

Inače, što se samog fudbala tiče, Božović je pred večiti derbi izjavio da smatra da Igor Duljaj neće ostati trener Partizana.

- Što se tiče Duljaja, ne vidim da će ga i pobeda ostaviti na klupi Partizana i šta čeka crno-bele. Šta bih uradio da sam Duljaj? Ja bih se uhvatio za glavu i rekao 'kuku nama'. Znate kako, derbi je posebna utakmica, to je najlakša utakmica za motivaciju i ne treba niko nikoga da motiviše. Znaju da se to gleda. Mogu da osvoje drugo mesto pod spletom nekih srećnih okolnosti, ali moraju da se dokažu klubu, menadžerima, navijačima... Bez obzira na mesto na tabeli - ova utakmica ima veliki značaj. Ne može da se gleda da derbi nema veze. To nije tako. Svi pomalo u sebi lažu i ova utakmica je važna, nekada važnija i od prvenstva - istakao je Božović.

Podsetimo, derbi je završen rezultatom 0:0, pa je Partizan ostao na deobi četvrtog mesta sa Vojvodinom, dok su crveno-beli još u prošlom kolu osigurali titulu prvaka države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading