VELIKAN SA ISTOKA EVROPE KUPUJE U HUMSKOJ? Partizanov stranac je UDARNA VEST posle 170. večitog derbija! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima giganta smatraju da se radi o vanserijskom igraču.

VELIKAN SA ISTOKA EVROPE KUPUJE U HUMSKOJ? Partizanov stranac je UDARNA VEST posle 170. večitog derbija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dijabate i Natho

Ofanzivac Partizana Fuseni Dijabate privukao je pažnju ukrajinskog Šahtjora, otkrio je trener crno-belih Igor Duljaj na konferenciji za medije održanoj povodom 170. večitog derbija.

Topolac je rekao da se nakon remija bez golova sa Crvenom zvezdom čuo sa sportskim direktorom kluba iz Donjecka Darijom Srnom, koji je izdvojio partiju fudbalera iz Malija.

Posle meča sam se čuo sa Darijom Srnom, bila je jedna naša ekipa u Kijevu koja je gledala derbi. Rekao mi je da je fantastičan igrač. Preneo sam Dijabateu pohvale od Srne - kazao je kormilar "parnog valjka" u Humskoj.

Republika

Foto: Starsport

Srna nahvalio Dijabatea - Igor Duljaj

Afrikanac je promašio "zicer" na susretu sa crveno-belima kada ga je u 26. minutu sjajno proigrao Menig, ali je očajno zahvatio loptu promašivši okvir gola.

Podsetimo da je Dijabate (27) nedavno kasnio sa povratkom u Beograd sa reprezentativne pauze iz Afrike, do sada je u crno-belom dresu sakupio 39 nastupa (šest golova, deset asistencija), a da li će ga Ukrajinci angažovati narednog leta, na nagovor proslavljenog Hrvata, videćemo kroz nekoliko meseci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading