OGLASIO SE PANTIĆ POSLE DERBIJA: Borjan SPASAO Zvezdu, teško je bez grobara...

Autor:

Sport

26.04.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Pantić izneo utiske posle remija sa prvakom Srbije.

OGLASIO SE PANTIĆ POSLE DERBIJA: Borjan SPASAO Zvezdu, teško je bez grobara...

Foto: Starsport

Danilo Pantić

Vezista Partizana Danilo Pantić izjavio je, posle remija bez golova u 170. večitom derbiju, da je jako teško igrati ovako bitan meč bez podrške grobara.

- Utisci su podeljeni. Čini mi se da je bilo dosta šansi na obe strane, ne mogu to sa terena da ispratim. Bilo je dosta dinamično, dosta izgubljenih lopti, dosta tranzicija. Na kraju, ostaje taj žal što je bilo sve bez golova iako je realno bilo da se završi sa 2:2 posle dužeg vremena ili ode na jednu ili drugu stranu. Na kraju, ipak mislim da je realan rezultat bilo nerešeno. Nažalost, mi nismo zadovoljni tim rezultatom, nama je trebala pobeda, dali smo sve od sebe ali nismo uspeli da postignemo pogodak - kaže Pantić.

Utisak je pokvarilo to što je meč izgran bez prisustva publike.

- Ni nalik pravom derbiju. Ništa ne može da zameni pun stadion, podršku navijača. Totalno drugačija utakmica, svi koji igraju fudbal igraju ga zbog navijača, zbog stadiona. Derbi mečevi su takve utakmice gde publika može da donese prednost. Nadam se da će sledeći put biti pred punim tribinama.

Priznao je da napadači crno-belih trenutno nemaju dovoljno samopouzdanja u gol šansama.

- Jeste, Borjan je dobro odbranio kod jedne šanse Natha, ja sam baš bio iza... Jović, isto. Vidi se taj manjak samopouzdanja kod nas. Generalno, igramo dobro, i protiv Čukaričkog nije bilo toliko šansi, ali smo bili bolji protivnik. Primili smo taj nesrećni gol, nadamo se da ćemo biti bolji. Radićemo na samopouzdanju, imamo još pet-šest utakmica, moramo da ih dobijemo sve do kraja. Daćemo sve od sebe.

Za kraj, pitali su ga ima li pomaka u igri.

- Ovi momci rade naporno, nadam se da će nam se to vratiti u jednom trenutku. Kroz rezultate se to trenutno ne pokazuje, ali treningu i svakoj utakmici prilazimo kao da nam je poslednja. Ima igrača koji su stranci, koji su tu sa nama i kojima pokušavamo da objasnimo da svako od nas mora da da sto odsto. Trenutno, fudbalsko znanje nije dovoljno, mora tu da bude jako i zalaganje i borbenost i to je to - zaključio je Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading