KAKAV SPOJ, STRAŠAN SPOJ: Lionel Mesi za trenera dobija LEGENDARNOG Srbina (FOTO)

Autor:

Sport

26.04.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerika je na nogama.

KAKAV SPOJ, STRAŠAN SPOJ: Lionel Mesi za trenera dobija LEGENDARNOG Srbina (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu PSŽ-a

Trener meksičkog Čivasa, Veljko Paunović, jedan je od glavnih kandidata da sedne na klupu Inter Majamija. 

 

 

Reč je o klubu koji trenutno važi za najambiciozniji projekat u MLS ligi, čiji vlasnik je Dejvid Bekam i koji se već dugo vremena pominje kao najrealnija opcija za nastavak karijere Lea Mesija kada Argentincu istekne ugovor u PSŽ. 

Sa Paunovićem je Čivas počeo da piše istorijske brojke. Prvi je trener u poslednjih 10 godina koji je ovojio više od 30 bodova u sezoni (31). Po broju bodova, ovo je najuspešnija Klausura u istoriji Čivasa. Paunović se kolo pre kraja izjednačio sa dosadašnjim rekorderima Matijasom Almeidom i Eduardom de la Toreom. Ako za vikend osvoji makar bod u poslednjem kolu protiv fenjeraša Mazatlana, Paunović će biti klupski rekorder po broju bodova u Klausuri.

Kolo pre kraja ligaškog dela je bodovno poravnat sa najvećim rivalom Amerikom koja gostuje u poslednjem kolu. Paunovićev Čivas ima zicer protiv očajnog Mazatlana i lepu šansu da se dokopa i drugog mesta ako Amerika kiksne pred početak četvrtfinalne plej-of serije.

Inter Majami je u seriji od šest uzastopnih poraza u MLS ligi, a Fil Nevil će po svemu sudeći na kraju sezoni napustiti Floridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading