REVOLUCIJA: Liga šampiona u Americi (FOTO)

Autor:

Sport

25.04.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Fudbal je izuzetno popularan u SAD u poslednje vreme. Amerikanci su spremni da plate ozbiljnu sumu novca da bi gledali najbolje i ništa manje od toga."

REVOLUCIJA: Liga šampiona u Americi (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin izjavio je da bi neke utakmice Lige šampiona u budućnosti mogle da budu odigrane u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi "Gol".

- Postoji mogućnost, već smo razgovarali o tome. Imali smo Mundijal, pa ide Evropsko prvenstvo 2024. godine, a tu su i već zakazana finala Lige šampiona u Istanbulu ove godine, Londonu sledeće i Minhenu 2025. Posle toga je sve moguće - rekao je Čeferin u podkastu "Men in blezers".

 

 

SAD, Meksiko i Kanada biće domaćini Svetskog prvenstva, koje je na programu 2026. godine.

- Fudbal je izuzetno popularan u SAD u poslednje vreme. Amerikanci su spremni da plate ozbiljnu sumu novca da bi gledali najbolje i ništa manje od toga. Oni prate evropski fudbal isto kao što evropski ljubitelji košarke prate NBA. To je vrlo važno i obećavajuće tržište za budućnost - tvrdi Čeferin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading