KATASTROFA ZA REAL: Centar PROPUŠTA meč sa Partizanom!

Autor:

Sport

25.04.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za Madriđane pred početak četvrtfinalne serije.

KATASTROFA ZA REAL: Centar PROPUŠTA meč sa Partizanom!

Foto: Starsport

Valter Tavares i Vensan Poarije

Košarkaši Real Madrida dočekaće u utorak ekipu Partizana u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige.

Ipak, u ovom meču će madridski tim biti značajno oslabljen, jer centar Vensan Poarije ipak neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima, saopštio je Ćus Mateo, trener velikana iz Madrida.

Poarije je već neko vreme povređen, spekulisalo se da će možda biti spreman za start serije sa crno-belima, ali to ipak neće biti slučaj, pa će Francuz morati da pored terena bodri svoju ekipu.

Ovo je svakako sjajna vest za Partizan, pošto će sada Valter Tavares biti jedini pravi centar Madriđana. Poziciju pet mogu još da igraju i Petr Korneli, koji se ne snalazi baš najbolje ove sezone, kao i Geršon Jabusele, kom je ipak prirodna pozicija niskog krila, pa će Matijas Lesor imati dosta lakši posao nego da je Poarije u rotaciji.

Prema prvim informacijama, francuski centar neće biti u sastavu ni za drugi meč u Madridu, koji je na programu u četvrtak, a prvi put u ovoj seriji bi na parket mogao da izađe tek sledećeg utorka, kada će Partizan u Beogradu dočekati vicešampiona Evrope.

Podsetimo, prvi meč je na programu večeras od 20 časova i 45 minuta, a izabranici Željka Obradovića će pokušati da napravi brejk koji bi im možda značio i prolaz na F4 turnir, znajući koliko će Realu biti teško da u Beogradu savlada crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading