VAŠ VIP INTERVJU: Gost - Bojan Ostojić! Republika vam daje JEDINSTVENU PRILIKU da pitate slavnog fudbalera šta god poželite!

Autor:

Sport

24.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde pitajte, pa na Republici čitajte.

VAŠ VIP INTERVJU: Gost - Bojan Ostojić! Republika vam daje JEDINSTVENU PRILIKU da pitate slavnog fudbalera šta god poželite!

Foto: Starsport

Slavlje Bojana Ostojića posle gola u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

Da li ste ikada želeli da saznate nešto o životima poznatih ličnosti, ali da niste bili u mogućnosti pošto im novinari nikada nisu postavili to pitanje?

Ako je vaš odgovor DA, portal Republika.rs vam daje priliku da to ispravite.

Gost naše redakcije u novoj epizodi emisije "Zvezde pitajte, pa na Republici čitajte" biće proslavljeni fudbaler Bojan Ostojić, koji će odgovarati isključivo na vaša pitanja.

Pitanja za Bojana možete slati na Instagram profil "Vaš VIP intervju" ili na e-mail adresu: pitajtezvezde@republika.rs.

Takođe, pitanja možete postaviti i u komentarima ove vesti.

Republika

Foto: Starsport

Bojan Ostojić

Od svih pitanja koja stignu, odabraćemo 10 najzanimljivijih i od njih napraviti vaš intervju sa Bojanom Ostojićem.

Prethodni, a ujedno i prvi, gost naše emisije bio je bivši košarkaški reprezentativac Srbije Marko Simonović, a ovde se možete podsetiti kako je izgledao njegov intervju.

Ovaj 39-godišnjak je kompletnu karijeru proveo igrajući na terenima širom Srbije, a najdublji trag ostavio je u Partizanu, za koji je nastupao od 2016. do 2022. godine.

Sa crno-belima je osvojio jednu titulu prvaka Srbije i tri nacionalna Kupa, dok je do trofeja u najmasovnijem takmičenju stigao i u dresu Čukaričkog.

Osim pomenutih Partizana i Čukaričkog, Ostojić je igrao još za Voždovac, Novi Pazar, BASK, Slobodu iz Užica, Radnički 1923 iz Kragujevca, kao i Sevojno, a trenutno se vodi kao član Teleoptika, mada nije upisao nijedan nastup ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading