ŠOK ZA JUNAJTED: Stub ekipe ZAVRŠIO sezonu zbog POVREDE!

Autor:

Sport

24.04.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za navijače ovog kluba pred finiš sezone.

ŠOK ZA JUNAJTED: Stub ekipe ZAVRŠIO sezonu zbog POVREDE!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Varan i Erik Ten Hag

Fudbaler Mančester junajteda Francuz Rafael Varan najverovatnije će odsustvovati do kraja sezone zbog povrede skočnog zgloba, prenose britanski mediji.

Varan se povredio pre nekoliko dana na revanšu četvrtfinala Lige Evrope protiv Sevilje, u kom je španski klub pobedio 3:0, i posle 2:2 u prvoj utakmici izborio plasman u polufinale LE.

Varan je teren u Sevilji napustio posle prvih 45 minuta zbog povrede. Francuski fudbaler je podvrgnut detaljnim pregledima, koji su pokazali da će Varan pauzirati oko šest nedelja.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Varan u dresu Mančester junajteda

Britanski mediji navode da će Varan teško moći da se oporavi do početka juna i da najverovatnije neće igrati do kraja sezone.

Francuz je ove sezone odigrao 30 utakmica za Mančester junajted.

Mančester junajted će do kraja sezone igrati finale FA kupa protiv Mančester sitija. "Crveni đavoli" se nalaze na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 59 bodova, a do kraja sezone ovaj klub odigraće još osam utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading