FERDINAND POKRENUO PETICIJU ZBOG VIDIĆA: Srbin će morati da uradi OVO!

Autor:

Sport

21.04.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja je jedan od najboljih u istoriji Mančester junajtera. U eri sera Aleksa Fergusona crveni dres je nosio na 300 utakmica.

FERDINAND POKRENUO PETICIJU ZBOG VIDIĆA: Srbin će morati da uradi OVO!

Foto: Profimedia

Legendarni Rio Ferdinand pokrenuo je peticiji za Instagramu, a razlog je njegov saigrač iz Mančester junajteda Nemanja Vidić. Naime, nekadašnji član "crvenih đavola" i reprezentacije Engleske svim silama pokušava da ubedi srpskog asa da otvori nalog na pomenutoj društvenoj mreži.

- Peticija! Ako uspete da napišete 10.000 komentara nagovoriću Vidića da otvori Instagram. Idemo - glasila je poruka Ferdinanda uz sliku njega i Nemanje sa peharom Premijer lige.

 

 

Podsetimo, Ferdinand i Vidić smatraju se za jedan od najboljih štoperskih tandema u istoriji fudbala. Rio je za Mančester junajted odigrao 455 utakmica na kojima je upisao 8 golova i 9 asistencija.

Nemanja je takođe ostavio neizbrisiv trag na Old trafordu. Srbin je jedan od najboljih u istoriji giganta sa Ostrva. U eri Aleksa Fergusona crveni dres je nosio na 300 utakmica. Vidić je bio strelac čak 20 golova u periodu od 2006. do 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading