DULJAJ IMA PITANJE ZA UPRAVU PARTIZANA! Trener crno-belih doneo konačnu ODLUKU!

Autor:

Sport

23.04.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba kluba iz Humske Igor Duljaj najavio je odlazak na kraju sezone.

DULJAJ IMA PITANJE ZA UPRAVU PARTIZANA! Trener crno-belih doneo konačnu ODLUKU!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Partizan je i drugi put u razmaku od nekoliko dana poražen od Čukaričkog sa 0:1 na Banovom brdu, a gol odluke postigao je kapiten "brđana" Marko Docić.

Upitan da prokomentariše trenutnu situaciju i šta dalje, šef struke "parno valjka" je rekao:

- Veoma teško da odgovorim na to pitanje, ono što ću da učinim, jeste da ću postaviti pitanje ljudima iz kluba što se tiče moje odgovornosti posle ove utakmice. Da vidimo šta i kako dalje, ne bih voleo da sam ja problem, to bi rešilo mnoge stvari. Partizan i dalje postoji, bilo je i u prošlosti dosta kriza. Ja ću uvek biti uz Partizan, da li sam na tribinama ili na klupi, ili negde preko, uvek ću ga poštovati i biti uz njega.

Republika

Foto: Starsport

trener Partizana Igor Duljaj

Precizirao je Igor Duljaj u čemu su tačno problemi na rezultatskom planu:

- Nekada najveći teg nije u nogama, nego u glavi. Mnogo je teško kada igrači imaju pritisak, ali to ne može da bude alibi ni za mene ni za igrače. Moramo da vidimo šta je najbolje za Partizan. Imali smo dve totalno različite utakmice, verujem da će i kolega da se složi. Ono što se pamti, to je pobeda Čukaričkog i mi smo u nezavidnoj situaciji, više ništa ne zavisi od nas.

Kada je u pitanju katastrofalna greška golmana Nemanje Stevanovića kod gola koji je presudio crno-belima, trener Partizana nije želeo da krivi svog pulena:

- Greške se dešavaju, da prebacujem krivicu na nekoga, to nikada neću raditi, uvek krivica kreće od glavnog, a to sam ja. Nikada na igrače, barem ne javno. Ono što imam da kažem reći ću u svlačionici - istakao je Duljaj.

Ovom prilikom trener crno-belih je otkrio da će obaviti razgovor sa upravom Partizana o svojoj poziciji i upitati ih kolika je njegova odgovornost za loše rezultate, koji će klub iz Humske po svoj prilici koštati plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Navijaci

24.04.2023 00:42

Pitaj UPRAVU kad ce oni da odu. Mamu LI Im MAFIJASKU.

Baki

24.04.2023 07:17

Pošto je reč o profesionalnim igračima, nema tu mnogo filozofiranja, tipa "problem je u glavi". Dati igračima plate od 60.000 dinara mesečno i neka igraju. Ko hoće. ko neće, doviđenja. Vrlo brto bi stvari došle na svoje mesto.