SVRAKE OČERUPALE PEVCE! Totenhem DEMOLIRAN, 4 MALJA po Bornmutu! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Njukasla pobedili su Totenhem rezultatom 6:1 (5:0), dok je Vest Hem kao gost savladao Bornmut sa 4:0 (3:0) u 32. kolu Premijer lige.

SVRAKE OČERUPALE PEVCE! Totenhem DEMOLIRAN, 4 MALJA po Bornmutu! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Umesto derbija - blamaža "pevaca"! Crno-beli iz Njukasla su do nogu potukli Totenhem i naneli gostima iz Londona najteži poraz u sezoni, isprativši ih sa šest lopti u mreži.

Ništa manje ubedljiv bio je Vest Hem na gostovanju Bormunutu, pa je već posle prvog poluvremena pobednik rešen, kada su "čekićari imali ubedljivih 3:0.

Na krilima Aleksandera Isaka i Džejkoba Marfija, Njukasl je došao do ubedljive pobede protiv Totenhema, a pomenuti tandem je postigao po dva gola u ovom meču.

Ne pamti se kada su "pevci" već do poluvremena "popili" pet komada, a već u 9. minutu domaćin je imao ogromnih 3:0.

Kanonadu je najavio Marfi posle samo 120 sekundi, da bi samo četiri minuta kasnije Džoelinton duplirao prednost (2:0), na asistenciju Šara.

Švajcarski reprezentativac bio je "paker" i kod trećeg pogotka Marfija (9.), a onda je na scenu stupio Aleksander Isak i sa dva vezana gola dotukao klub iz Londona.

Švedski napadač je u 19. minutu pogodio na dodavanje Viloka, dok je 120 sekundi potom iskoristio pas Longstafa i povisio na ubedljihvih 5:0.

Republika

Foto: Tanjug

 

Počasni gol za "pevce" dao je kapiten Hari kejn početkom drugog dela, da bi Vilson stavio tačku na maestralno izdanje "svraka", postavivši konačnih 6:1.

Njukasl je na trećem mestu sa 59 bodova, a Totenhem zauzima petu poziciju sa 53 poena, ali i utakmicom više.

Vest Hem je bes za loše rezultate iskalio na Bornmutu, pa su Antonio, Paketa i Rajs već do odlaska na pauzu rešili sve dileme oko pobednika. Konačnih 0:4 postavio je Fornals u 79. minutu.

"Čekićari" su na 13. mestu sa 34 boda, dok je Bornmut dve pozicije slabije rangiran sa bodom manje.

PREMIJER LIGA – 32. KOLO

Bornmut - Vest Hem 0:4 (0:3), Njukasl - Totenhem 6:1 (5:0), Arsenal - Sautempton 3:3 (1:2), Fulam - Lids 2:1 (0:0), Brentford – Aston Vila 1:1 (0:0), Liverpul – Notingem Forest 3:2 (0:0)Kristal Palas – Everton 0:0, Lester – Vulverhempton 2:1 (1:1).
Odloženo: 
Mančester Junajted - Čelsi, Brajton - Mančester siti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading