NAVIJAČI SU U ŠOKU! Klop ostaje bez velikog ADUTA! Zvezda Liverpula DOGOVORILA saradnju sa GIGANTOM!

Autor:

Sport

22.04.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Liverpula Roberto Firmino i definitivno će napustiti "Enfild roud" ovog leta.

NAVIJAČI SU U ŠOKU! Klop ostaje bez velikog ADUTA! Zvezda Liverpula DOGOVORILA saradnju sa GIGANTOM!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Brazilski reprezentativac je još ranije izjavio da ne želi nastavak saradnje sa "redsima", kao i da će promeniti sredinu u letnjem prelaznom roku.

Sada su britanski mediji preneli informaciju da se popularni "Bobi" sve dogovorio sa Barselonom, u kojoj će nastaviti igračku karijeru.

Napadaču Liverula na leto ističe ugovor sa klubom i najavio je da ga neće produžiti, iako se menadžer Jirgen Klop nadao da će ga ubediti da promeni odluku.

Ipak, Roberto Firmino je čvrsto rešio da ode, pa će posle osam godina na "Enfildu"poći u nove izazove, dok će na "Nou Kamp" poneti pehare Lige šampiona, Premijer lige, FA Kupa, tri Liga kupa i titulu Interkontinentalnog šampiona sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Roberto Firmino

Firmino je, podsetimo, među "redse" došao 2015. godine iz bundesligaša Hofenhajma i ubrzo postao ljubimac navijača. Impresivni skor od 109 golova na 360 mečeva doneo mu je epitet jednog od najvećih miljenika Liverpulovog "kopa".

Roberto je za sada van stroja zbog povrede i propustiće predstojeća tri duela protiv Notingema, Vest Hema i Totenhema. Uprkos tome, na "Enfildu" se nadaju njegovom oporavku, kao i da će pomoći ekipi do kraja Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading