SUPERSTAR MANČESTERA NAZVAO GUDELJA: Dragišu su smirile reči čoveka koji je pretrpeo veliku DRAMU!

Autor:

Sport

21.04.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest vredan pažnje reprezentativca Danske.

SUPERSTAR MANČESTERA NAZVAO GUDELJA: Dragišu su smirile reči čoveka koji je pretrpeo veliku DRAMU!

Foto: twitter printscreen

Vezista Mančester junajteda Kristijan Eriksen nazvao je Nemanju Gudelja nakon što je njegov brat Dragiša kolabirao na utakmici.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen

- Poznajem ga jako dobro, igrao sam protiv njega u Holandiji od 16. godine. Dva dana nakon što se desilo Dragiši, razgovarali smo i to je mog brata dosta smirilo - otkrio je Nemanja Gudelj, pred meč Sevilje i Junajteda u Ligi Evrope.

 

 

- Prošlog četvrtka, pred meč, zahvalio sam mu se na detaljima koje je otkrio mom bratu. Ponovo me je pitao za njega. Eriksenov slučaj pokazuje da posle tih dešavanja možete opet da igrate fudbal. Hvala Bogu da je Dragi dobro. Kod kuće je. Skinuli su mu šavove i sada se polako oporavlja i odmara - rekao je Nemanja Gudelj.

Podsetimo, srpski fudbaler Dragiša Gudelj, pretrpeo je srčani udar koji je sve podsetio na slučaj Kristijana Eriksena na Evropskom prvenstvu pre dve godine. Isto kao i Danac, rođeni brat našeg reprezentativca Nemanje Gudelja srušio se na terenu u toku utakmice njegove Kordobe i Rasing Ferola.

Dragiša je završio u bolnici, morao da bude operisan i ugrađen mu je defibrilator, što znači da bi mogao da se vrati na teren bez posledica kao što je to učinio Eriksen i to u dresu Mančester junajteda preko Brentforda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading