TELENOVELA SE NASTAVLJA! Oglasila se Hakimijeva majka i ŠOKIRALA planetu: Moj sin je MORAO to da uradi!

Autor:

Sport

21.04.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica fudbalera Pari Sen Žermena ponovo je u centru pažnje.

TELENOVELA SE NASTAVLJA! Oglasila se Hakimijeva majka i ŠOKIRALA planetu: Moj sin je MORAO to da uradi!

Foto: Tanjug/AP

Ašraf Hakimi

Ašraf Hakimi već danima se nalazi u centru pažnje svetske javnosti.

Posle optužbi za silovanje sa kojima se suočio, Marokanac je ostao i bez supruge jer je glumica Hiba Abuk zatražila razvod.

Tada je isplivalo da Hiba Abuk neće dobiti ni centa od imovine Ašrafa Hakimija jer je fudbaler Pari Sen Žermena sve pripisao na svoju majku Sadiju. Sada se oglasila i Sadija Hakimi koja je šokirala javnost tvrdnjom da nije znala da je bogatstvo pripisano na nju.

Sin me nije obavestio o prenosu bogatstva na mene - rekla je Sadija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ašraf Hakimi

 

Ona ne razume zašto javnost kritikuje njenog sina koji je ovim potezom samo želeo da zaštiti svoju imovinu i tvrdi da je morao to da uradi kako se stvari ne bi iskomplikovale.

- Je li preuzeo nešto da se zaštiti, ne znam, ali... U čemu je problem ako je to istina? Da moj sin nije to uradio, onda se ne bi mogao rešiti te žene - zaključila je ona.

Telenovela se nastavila i veliko je pitanje kada će se i na koji način završiti. Hakimi u PSŽ-u zarađuju gotovo milion evra mesečno, ali njegova plata navodno direktno ide na račun majke Sadije. Takođe, sva imovina koju je stekao pripisana je istoj osobi, tako da je Ašraf Hakimi suštinski bez centa, pa ni Hiba Abuk ne može da dobije ništa razvodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading