MURINJO "ZAPALIO" APENINE! Portugalac HVALIO jednog igrača, pa POTKAČIO ljutog rivala!

Autor:

Sport

21.04.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Posebni" je dao izjavu u svom stilu posle plasmana u polufinale Lige Evrope.

MURINJO "ZAPALIO" APENINE! Portugalac HVALIO jednog igrača, pa POTKAČIO ljutog rivala!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Fudbaleri Rome stigli su do polufinala Lige Evrope.

Bila je četa Žozea Murinja na kolenima, posle poraza u prvom meču od Fejenorda u Holandiji (1:0), "vučica" je u finišu druge utakmice jurila gol za produžetke jer je rezultat do 89. minuta bio 1:1 (ukupno 1:2 za goste).

Tada je na scenu došao Paulo Dibala, pogodio je za produžetke, a onda je Roma ubacila u petu brzinu i golovima El Šaravija i Pelegrinija osigurala kartu za polufinale gde će snage odmeriti sa Bajerom iz Leverkuzena. Šef stručnog štaba Rome, Žoze Murinjo, posebno je pohvalio Paula Dibalu posle utakmice, a nije propustio šansu da u tim rečima potkači i ljutog rivala - Juventus.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala

 

Posle Juvea, Dibala je tražio sreću i uspeo je da je pronađe. Našao je publiku koja ga voli i ima prostor na terenu. Danas je imao priliku da sve ispolji, dao sam mu da proba i on je na kraju imao i šta da doda - rekao je Murinjo, pa u dahu nastavio:

- Možda neko misli drugačije, ali mislim da smo igrali veoma dobro. Bio je to težak meč za igranje i bilo je sumnji oko Dibale da li treba da igra. Momci su bili hrabri, pametni i odigrali su sjajan meč. Fejenord je imao sjajan tim, ali mi smo bili superioriniji.

Prvi meč polufinala Lige Evrope između Rome i Bajer Leverkuzena na programu je 11. maja u Rimu, dok je revanš sedam dana kasnije u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading