GVARDIOLINE IGRICE U MINHENU: Pep IZNENADIO na konferenciji!

Autor:

Sport

18.04.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonac oprezan pred revanš susret protiv Bavaraca u Minhenu.

GVARDIOLINE IGRICE U MINHENU: Pep IZNENADIO na konferenciji!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da će njegov tim ići na pobedu i u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (sreda 21.00) protiv Bajerna u Minhenu uprkos ubedljivom trijumfu na Etihadu prošlog utorka od 3:0.


- Fokusiraćemo se na ono što moramo da uradimo. Pokušaćemo prvi da postignemo gol, a naravno da dolazimo da pobedimo. Ne razumem logiku da dođem ovde i da se branim?! Dolazimo ovde da igramo utakmicu 11 na 11, naravno da se nadam pozitivnom rezultatu - rekao je Gvardiola na konferenciji za medije.

Katalonac je istakao da je svestan koliko je Bajern jak, ali je dodao da Mančester siti ne želi da se brani.

- Moramo da mislimo na svoju igru, pošto će protiv nas biti jedan od najboljih evropskih klubova. Međutim, želimo da nametnemo našu igru, koja bi mogla da nam donese pobedu - istakao je menadžer Mančester sitija.

Gvardiola je naveo da Bajern veruje da može da eliminiše Mančester siti.

- Radio sam u Bajernu i znam mentalitet ovog kluba. Vidite ga svuda, to je u njihovoj koži. Znamo da oni veruju da mogu da se vrate. Kada ste u ovakvom klubu, verujete da sve može da se desi. Oni imaju istoriju uz koju su odrasli. Imao sam neverovatne trenutke ovde. Klub je izuzetan, imam mnogo, mnogo prijatelja ovde - zaključio je Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading