RANJENI BAVARCI UZVRAĆAJU UDARAC! Inter OVERAVA plasman u POLUFINALE!

Autor:

Sport

19.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu su preostala dva meča Lige šampiona, u kojima je manje-više sve poznato.

RANJENI BAVARCI UZVRAĆAJU UDARAC! Inter OVERAVA plasman u POLUFINALE!

Foto: Tanjug

Inter je pobedom u Lisabonu protiv Benfike praktično došao na korak od plasmana u polufinale. Dueli su na programu od 21 čas.

Golovima Nikole Barele i Romelua Lukakua iz penala, "neroazuri" su trijumfom od 2:0 gotovo obezbedili ulazak među četiri najbolja tima u Ligi šampiona.

Ostao je samo večerašnji revanš na "Meaci", u kome domaćin ne bi smeo da napravi luksuz i izgubi kapitalnu prednost, posle velikog uspeha na "Lužu".

Italijani u revanš ulaze bez povređenih Dalberta i Milana Škrinjara, dok za Benfiku neće nastupiti Bah i Julijan Dreksler.

Još ubedljiviji u prvom meču bio je Mančester siti, pošto je na svom "Etihadu" razmontirao minhenski Bajern sa 3:0.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Pobedu "građanima" u tom okršaju doneli su Rodri, Bernardo Silva i Erling Haland, pa šampion Premijer lige sa daleko više optimizma dočekuje večerašnje gostovanje u Nemačkoj.

Duel u Engleskoj obeležila je i tuča nakon utakmice, u kojoj su se sukobili Sadio Mane i Leroj Sane, kada je Senegalac pesnicom po licu udario nemačkog reprezentativca.

Zbog kršenja discipline, bivši igrač Liverpula propustiće večerašnji revanš na "Alijanc areni", što dodatno umanjuje šanse Bavarcima da nadoknade tri gola zaostatka i izbore odlazak među četiri najbolje ekipe Starog kontinenta.

Ujedno, prvak Nemačke je doneo odluku da na kraju sezone proda Sadio Manea, a njegova želja je da se vrati u Premijer ligu.

Osim Manea, Bajern u revanšu ne računa na duže povređene Manuela Nojera i Lukasa Ernandeza, dok Pep Gvardiola nema na razpolaganju Fila Fodena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading