PRAVO NIOTKUDA: Vlahović ODLAZI u Bundesligu?

Autor:

Sport

11.04.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as privukao pažnju nemačkog giganta, žele ga i Englezi.

PRAVO NIOTKUDA: Vlahović ODLAZI u Bundesligu?

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović

Srpski centarfor Dušan Vlahović na leto će sigurno napustiti Juventus, a "Gazeta" otkriva da je na pragu senzacionalnog transfera.

Srbin bi naredne sezone mogao da se okuša u Bundesligi, u dresu slavnog minhenskog Bajerna, koji traži pojačanje na poziciji "devet". Osim Bavaraca, interesovanje za njim iskazao je i Čelsi, dok postoji samo jedna opcija po kojoj bi on ostao u Torinu.

Naime, preduslov za tako nešto je da "stara dama" izbori plasman u Ligu šampiona, prvenstveno osvajanjem Lige Evrope, ali veliko je pitanje kolike su šanse da se takav scenario odigra.

 

 

Vlahović se nalazi u golgeterskoj krizi zbog koje je odlučio da ugasi Instagram, a tekuće takmičarske godine postigao je 11 pogodaka na 31 utakmici koliko je odigrao.

Bivši as Fiorentine bio je heroj trijumfa reprezentacije Srbije nad Crnom Gorom na stadionu "Pod Goricom" (2:0), kao dvostruki strelac, a sve su veće šanse da ćemo ga gledati u Nemačkoj ili na Ostrvu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading