KO SEDI U VAR SOBI? Lazetić DUBOKO RAZOČARAN suđenjem posle vojvođanskog derbija - "Stavite nekog iz kluba!"

Autor:

Sport

07.04.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno nakon remija u Bačkoj Topoli.

KO SEDI U VAR SOBI? Lazetić DUBOKO RAZOČARAN suđenjem posle vojvođanskog derbija - "Stavite nekog iz kluba!"

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1 u okviru 29. kola Superlige Srbije, a svoje nezadovoljstvo suđenjem na vojvođanskom derbiju izrazio je trener Topolaca Žarko Lazetić.

Domaćinu je poništen gol Aranđela Stojkovića na TSC areni u nadoknadi vremena zbog ofsajd pozicije, što je razljutilo stratega trenutno drugoplasiranog tima na prvenstvenoj tabeli.

Realan rezultat, čim se tako završilo. Ali, sigurno da žalimo za tom šansom preko Luke kada je pogodio stativu. Nismo imali sreće da damo gol. Šta ja sad da kažem posle ovoga? - izjavio je Lazetić, a onda je objasnio zbog čega je naročito ljut.

Dobro je što imamo ovakve stadione, ali nažalost negde mogu da se izvlače linije, a negde ne mogu. Sudija iz Novog Sada nam je bio u VAR sobi, a kada smo igrali u Surdulici sudija nam je bio iz Leskovca. Neka stave isto tako nekog iz kluba, pa će tako biti najpravednije - podvukao je šef struke TSC-a.

Podsetimo da će Lazetićevi izabranici u poslednjoj rundi regularnog dela šampionata gostovati Voždovcu, dok će Vojvodina dočekati ekipu Novog Pazara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading