LUDILO U BAČKOJ TOPOLI! TSC ostao bez pobede u dubokoj nadoknadi! VAR ODUZEO bodove domaćinu! Partizan i Čukarički PROFITIRALI!

Autor:

Sport

07.04.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a remizirali su protiv Vojvodine rezultatom 1:1 (1:0) u 29. kolu Mozzart Superlige Srbije, dok su pobede ostvarili Radnički iz Kragujevca i Čukarički u Ivanjici.

LUDILO U BAČKOJ TOPOLI! TSC ostao bez pobede u dubokoj nadoknadi! VAR ODUZEO bodove domaćinu! Partizan i Čukarički PROFITIRALI!

Foto: Starsport

Strašan derbi viđen je u Bačkoj Topoli, gde je TSC izgbuio dva boda protiv Novosađana, uprkos postignutom golu u 90+4. minutu.

Odlukom iz VAR sobe, koja je dugo trajala, domaćinu je poništen gol koji je prethodno postigao Arnađel Stojković, pa je vojvođanski okršaj završen bez pobednika!

Sjajan meč viđen je na "TSC areni", gde je gotovo petominutno gledanje VAR-a odlučilo da gola u dubokoj sudijskoj nadoknadi nije bilo, pošto se Stojković nalazio u ofsajd poziciji.

Republika

Foto: Starsport

 

Izabranici Žarka Lazetića su do vođstva došli u 17. minutu preko najboljeg strelca Petra Ratkova, koji je iskoristio dodavanje Luke Ilića i preciznim udarcem naterao crnogorskog reprezentativca Lazara Carevića da vadi loptu iz mreže - 1:0.

I kada se očekivalo da će pobeda pripasti domaćinu, koji bi njome pobegli najvećim rivalim u borbi za drugo mesto Čukaričkom i Partizanu, usledio je "hladan tuš" u dubokoj sudijskoj nadoknadi!

Republika

Foto: Starsport

 

Dosuđen je penal za Vojvodinu, koji je u 90. minutu sigurno izveo Uroš Nikolić i postavio, ispostavilo se, konačnih 1:1.

Samo četiri minuta kasnije, Aranđel Stojković je izazvao erupciju oduševljenja na tribinama, novim golom u mreži Carevića, međutim, posle petogodišnjeg gledanja snimka odlučeno je da se bivši igrač "lala" nalazio u nedozvoljenoj poziciji, pa je njegov pogodak poništen, dok su Novosađani mogli da počnu sa slavljem.

Čukarički je do novog trijumfa došao na gostovanju u Ivanjici protiv Javora 2:1 (0:0), golovima Mohameda Badamosija.

Gambijac je tresao mrežu domaćina 47. i 60. minutu, anuliravši preciznost Petra Gigića u 54. minutu. Ovom pobedom, "brđani su se bodovno izjednačili sa TSC-om na deobi druge pozicije i oba tima imaju po 49 poena.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca pobedili su ekipu niškog Radničkog 1:0 (0:0) u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

Jedini gol na susretu postigao je u 50. minutu Milutin Vidosavljević za domaću ekipu.

Klub sa "Čika Dače" je ovom pobedom ušao u zonu plej-ofa sa 37 bodova, dok je Radnički iz Niša na 12. poziciji sa 26 osvojenih bodova.

Kragujevčani u narednom kolu gostuju Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić", dok Nišlije na "Čairu" dočekuju Javor.

MOZZART SUPERLIGA, 29. kolo:

Petak
Radnički 1923 - Radnički (N) 1:0 (0:0)
Vidosavljević 50
TSC - Vojvodina 1:1 (1:0)
Ratkov 17 - Nikolić p90.
Javor - Čukarički 1:2 (0:0)
Gigić 54. - Badamosi 47, 60.

Četvrtak
Novi Pazar - Radnik 1:0 (0:0)
Majdevac 78

Sreda
Partizan - Voždovac 1:0 (1:0)
Gomeš 5
Mladost GAT - Kolubara 0:0
Spartak - C. zvezda 1:4 (1:2)

Šimura 9 - Bukari 7, Katai 23p, 82, Kangva 54

Utorak
Napredak - Mladost (L) 0:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading