STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: Poznato ko će PREUZETI Čelsi!

Autor:

Sport

06.04.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači neće biti presrećni ovim izborom.

STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: Poznato ko će PREUZETI Čelsi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Čelsi napravio je pre nekoliko dana novi korak unazad, pošto su odlučili da otpuste Grejema Potera, trenera koji je na klupi "plavaca" proveo svega nekoliko meseci.

Poter, jedan od najperspektivnijih engleskih trenera, došao je u London sa velikim očekivanjima, ali je njegova odiseja kratko trajala, pa je smenjen posle poraza od Aston Vile (2:0) u meču Premijer lige.

Danima se spekulisalo ko će postati njegov naslednik, u medijima je nekoliko imena imalo prednost u odnosu na druge, a na kraju je odlučeno da na klupu ponovo sedne Frenk Lampard, koji će biti privremeni menadžer, do kraja ove sezone.

Foto: Tanjug/AP

Frenk Lampard će predvoditi Čelsi do kraja sezone

Nakon toga je moguće da će doći do promena na klupi, a kao glavni kandidat da od leta preuzme "plavce" nazire se Julijan Nagelsman, koji je nedavno dobio otkaz u minhenskom Bajernu.

Lampard je Čelsi trenirao do juna 2019. godine, do januara 2021. godine, a zatim je prešao u Everton, koji je podjednako neuspešno vodio sve do januara 2023. godine, kada su odlučili i iz redova "karamela" da mu se zahvale.

Videćemo da li će do ovoga doći, ali je jedno sigurno - navijači "plavaca" nikako ne mogu biti zadovoljni sezonom u kojoj su uložene nikad veće pare. Čelsi je trenutno na 10. mestu Premijer lige, ispao je u svim kupovima u Engleskoj, a za spas sezone će pokušati da osvoje trofej u Ligi šampiona. Tamo ih u četvrtini finala čeka okršaj sa madridskim Realom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading