OTKRIVENO! Partizan ostao bez STRAŠNOG POJAČANJA zbog samo jednog razloga!

Autor:

Sport

06.04.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve postalo jasno.

OTKRIVENO! Partizan ostao bez STRAŠNOG POJAČANJA zbog samo jednog razloga!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Prošlog leta, ali i ove zime, Gojko Cimirot bio je velika želja Partizana.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, inače fudbaler Standarda iz Liježa, bio je na meti tima iz Humske, ali nikada nije obukao crno-beli dres.

Sada se, u razgovoru za portal "reprezentacija.ba" dotakao ove zanimljive teme.

- Tako je ispalo. Zadnjih godina uvek bi se povezivao s nekim klubom, pisalo se o transferu, ali nije se poklopilo. Ili bi klub odbio ponudu ili meni ne bi odgovaralo. Ne žalim se, lepo mi je, Standard je jedan od najvećih klubova u Belgiji i privilegija je biti tu. I život u Liježu takođe je lep, ima zanimljivih mesta za posetiti kada nema treninga ili utakmica, mada sve to zavisi od raspoloženja i jesi li umoran. Najviše vremena provodim s devojkom. Živim profesionalno i sportski - rekao je Cimirot.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gojko Cimirot u dresu reprezentacije BiH

 

Na kraju, Cimirot je otkrio i zašto nije želeo u Partizan da dođe tokom zime.

- Poslali su ponudu, međutim na kraju sam odlučio da ne idem nigde. Ovde sam već pet godina, čekam papire da završim, odnosno da dobijem belgijsko državljanstvo. Iz tog razloga sam odbio ponudu - zaključio je Gojko Cimirot.

Dakle, crno-beli su ostali bez strašnog pojačanja isključivo zbog odluke samog igrača. Cimirot je imao više ciljeve, pa se odlučio da ne dođe u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading