BENZEMA UNAKAZIO BARSELONU I UĆUTKAO "KAMP NOU": Real PONIZIO Katalonce i u velikom stilu izborio finale Kupa kralja! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.04.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri komada i asistencija francuskog golgetera za nezaboravnu noć "galaktikosa".

BENZEMA UNAKAZIO BARSELONU I UĆUTKAO "KAMP NOU": Real PONIZIO Katalonce i u velikom stilu izborio finale Kupa kralja! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Modrića i Benzeme

"Kraljevski klub" je u velikom stilu obezbedio plasman u finale Kupa kralja! Fudbaleri Real Madrida savladali su Barselonu na "Kamp Nou" rezultatom 4:0 (1:0), pa su sa ukupnih 4:1 zakazali megdan sa Osasunom za pehar.

Madriđani su poveli u završnici prvog poluvremena preko Vinisijusa Žuniora, koga je proigrao Karim Benzema, strelac het-trika.

Francuz je mrežu Katalonaca tresao u 50, 58. i 81. minutu, čime je izazvao muk među navijačima Barse.

Izabranici trenera Karla Anćelotija mogli su da slave i ubedljiviju pobedu, a sjajne šanse propustili su Modrić u 60. i Asensio u 77. minutu.

Katalonski gigant, koji je u prvom meču trijumfovao sa minimalnih 1:0, delovao je nemoćno tokom većeg dela susreta, a posebno od momenta kada je osvajač Zlatne lopte počeo da trese mrežu.

Podsetimo da je trofej kupa prošle sezone osvojio Betis, dok Real juri 20. pehar u klupskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading