ANĆELOTIJA BOLI UVO: Šok izjava trenera Reala o Luki Modriću!

Autor:

Sport

04.04.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak bez dlake na jeziku.

ANĆELOTIJA BOLI UVO: Šok izjava trenera Reala o Luki Modriću!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić na utakmici Real - Seltik

Fudbaleri Real Madrida u sredu od 21 čas na stadionu "Kamp Nou" imaju težak zadatak da nadoknade gol minusa protiv Barselone i ostvare plasman u finale Kupa kralja.

Trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti pokazao je da ga ne brine previše mišljenje vezista Luke Modrića i Tonija Krosa, bez obzira na njihov staž u prestonici Španije.

Jesu, ali to ne znači da će protiv Barselone igrati od početka. Neću im se pravdati, jer im ne moram objašnjavati svoje odluke. Oni ne pitaju, oni razumeju - odgovorio je Ančeloti na pitanje da li su oni spremni za izazov u Kataloniji, a potom je dodao da će pobednika "El Klasika" odlučiti iskustvo i energija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anćelotija ne zanimaju Modrić i Kros

- To je najvažnija utakmica za navijače, za igrače. postoji veliko rivalstvo i ovo je važno takmičenje. Moramo da odigramo jednu kompletnu utakmicu jer na prethodnoj neke stvari nismo uradili kako treba. Odlučiće energija i iskustvo. Takođe, moramo biti jako dobri u kreiranju igre od odbrane, ali iskustvo veterana će biti ključ - poručio je trofejni italijanski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading