KIŠA SPREČILA IZNENAĐENJE: Nastavlja se američki san!

Autor:

Sport

30.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pri rezultatu 3:2 u prvom setu je počela kiša i došlo je do prekida, a nakon povratka na teren Medvedev je osvojio pet uzastopnih gemova.

KIŠA SPREČILA IZNENAĐENJE: Nastavlja se američki san!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Danil Medvedev se plasirao u polufinale Mastersa u Majamiju pobedom nad Amerikancem Kristoferom Jubenksom rezultatom 2:0 (6:3, 7:5). Meč je trajao oko 100 minuta, a favorizovani Rus je mnogo teže nego što se očekivalo slomio otpor 119. igrača sveta.

Republika

Foto: Tanjug

Danil Medvedev

Pri rezultatu 3:2 u prvom setu je počela kiša i došlo je do prekida, a nakon povratka na teren Medvedev je osvojio pet uzastopnih gemova, pri tom dva brejka i tako taj deo igre rešio u svoju korist.

Poveo je Danil i u drugom, ali nije uspevao da oduzme servis visokom Amerikancu koji je igrao napadački tenis, izlazio često na mrežu i odolevao do 6:5.

Tada je po drugi put Jubenks servirao za opstanak u meču i posustao je, te je Medvedev brejkom u ključnom trenutku završio posao.

U borbi za finale ruski teniser će igrati protiv boljeg iz duela Serundolo – Hačanov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading