OGLASIO SE GUDELJOV KLUB: Dragiša može da se vrati fudbalu, ali pod jednim uslovom!

Autor:

Sport

30.03.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španci otkrili kakva je situacija sa srpskim sportistom.

OGLASIO SE GUDELJOV KLUB: Dragiša može da se vrati fudbalu, ali pod jednim uslovom!

Foto: twitter printscreen

Sportsku javnost je pre nekoliko dana potresla vest da se srpski fudbaler Dragiša Gudelj srušio nasred utakmice, koju su igrali njegova Kordoba i Rasing Ferol.

Dragiša Gudelj želi da se vrati na teren, a to će biti moguće kada mu se ugradi implantabilni kardioverter defibrilator. Sada se tim povodom na zvaničnom Instagram profilu kluba oglasila Kordoba.

Dragi želi da igra ponovo!

Gudelju će uskoro biti ugrađen ICD (implantabilni kardioverter defibrilator) uređaj i mogao bi da nastavi da demonstrira svoj veliki talenat i tako doprinese odbrani tima. Medicinski pregledi su potvrdili da je Srbin patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i iznenadnu smrt. Brzom intervencijom lekarskih službi uspeo je da mu se spase život.

Namera defanzivca Kordovana je da ponovo igra fudbal, po ugledu na igrače poput Kristijana Eriksena. Danskom igraču se desilo isto što i njemu, na utakmici Eura 2020. i uspeo je da se vrati da se takmiči na najvišem nivou. Igra za Mančester junajted.

Još jednom, iz kluba želimo da izrazimo našu zahvalnost za apsolutnu brigu i sve što su uradili za nešeg igrača u bolnici "Reina Sofija" - piše u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading