ODJAVIO IH U TRENUTKU! Poznati glumac ODBIO ulogu života zbog Zvezde: Ma, NEMA ŠANSE, zna se šta je NAJVAŽNIJE!

Autor:

Sport

30.03.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva priča u kojoj se našao Stevan Piale.

ODJAVIO IH U TRENUTKU! Poznati glumac ODBIO ulogu života zbog Zvezde: Ma, NEMA ŠANSE, zna se šta je NAJVAŽNIJE!

Foto: Printscreen/Youtube

Stevan Piale

Navijači Crvene zvezde poznati su po tome što ne kriju ljubav prema svom klubu i na svakom koraku ističu koliko vole grb, Marakanu, igrače, trenere, bivše i sadašnje legende... Ma, sve što ima veze sa crveno-belima.

Čuveni srpski glumac, Stevan Piale, jedan je od ljudi koji nose Zvezdu u srcu.

Nikada nije krio za koga navija, čak je i u mnogim intervjuima ponosno isticao da mu je Marakana kao druga kuća, a sada je, za potrebe najave utakmice Crvena zvezda - Mladost GAT (subota, 18.00, Marakana), snimio veoma zanimljivu video.

Glumac koji je popularnost stekao u seriji "Igra sudbine" u snimku se priprema za jednu ulogu, a zatim dobija poziv za kasting. Po njegovom izrazu lica vidi se da je u pitanju film koji je čitavog života čekao, ali kada je čuo da je kasting u subotu, nije imao dilemu šta će da kaže.

- Sad u subotu? Ma, nema šanse! Igra Zvezda protiv Mladosti. Ništa, drugi put. Hvala i svako dobro - rekao je Stevan i na taj način odjavio čoveka sa druge strane žice.

Zaista, još jedna simpatična najava i poziv na utakmicu koja će se odigrati u subotu od 18 časova na Marakani.

Podsetimo, Crvena zvezda sigurnim koracima ide ka tituli u Superligi Srbije i trenutno ima 73 boda, 18 više od drugoplasiranog TSC-a i 19 od Partizana koji je na trećem mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading