NEVEROVATNA REAKCIJA NEJMARA: Brazilac izgubio 1.000.000 evra na pokeru - ono što je usledilo je ŠOKIRALO sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.03.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda svetskog fudbala zna kako da utroši slobodno vreme.

NEVEROVATNA REAKCIJA NEJMARA: Brazilac izgubio 1.000.000 evra na pokeru - ono što je usledilo je ŠOKIRALO sve! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nejmar posle utakmice Hrvatska - Brazil

Nejmar, fudbalski reprezentativac Brazila i krilo Pari Sen Žermena, doživeo je nedavnu povredu članka, koja će ga do kraja sezone odvojiti od terena.

Brazilac je višak slobodnog vremena odlučio da iskoristi i da igra poker online turnire, a pokazao je da tu ipak nije toliko dobar kao na fudbalskom terenu.

Naime, on voli da se snima kako igra poker, a zatim da te snimke postavlja na društvene mreže, a jedna od njegovih reakcija sa poslednjeg turnira je postala hit.

Tako je u utorak veče, Brazilac za samo dva sata izgubio milion evra, a potom je svoju reakciju objavio na Internetu. On je glumio da plače, počeo je da jeca i da se hvata za glavu, a onda je posle te tužne reakcije usledio smeh, koji je sve ostavio u šoku.

U samo par sekundi je slavni fudbaler pokazao da mu milion evra ne znači gotovo ništa, a zatim su usledili i negativni komentaari na račun njegovog ponašanja.

Podsetimo, njegova godišnja zarada procenjuje se na 80 miliona evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading