MITROVIĆ SE POKAJAO! Rekorder Srbije uputio JAVNO IZVINJENJE! Imao je SPECIJALNU PORUKU za NJEGA!

Autor:

Sport

29.03.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović isključen je u meču FA kupa protiv Mančester junajteda, pošto se nesportski poneo prema sudijama.

MITROVIĆ SE POKAJAO! Rekorder Srbije uputio JAVNO IZVINJENJE! Imao je SPECIJALNU PORUKU za NJEGA!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Arbitar Kris Kavano isključio je rekordera srpske reprezentacije i najboljeg strelca Fulama u prošloj sezoni, jer ga je Mitrović odgurnuo, pa mu zbog toga preti duga suspenzija.

Napadač "orlova" je, kako prenose mediji u Engleskoj, tokom reprezentativne pauze dobro razmislio o svom postupku.

- Žalim zbog svojih postupaka koja su dovela do isključenja. Pokušao sam da privučem pažnju sudije, ali nisam trebao da stavim ruke na njega. Razumem zašto mi je dao crveni karton. ovo je moje prvo isključenje za Fulam i prvo od sezone 2015/16 - rekao je Aleksandar Mitrović i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Prihvatio sam zabranu od tri utakmice zbog crvenog kartona, razgovarao sam sa sudijom, uputio izvinjenje i dobrovoljno sam prihvatio kaznu. Sada želim da učinim sve kako bih taj incident ostavio iza sebe, da se vratim na teren što pre i pomognem saigračima - istakao je Mitrović.

Uz "Mitrogola" se javno izvinio i menadžer "kotidžera" Marko Silva, koji je takođe isključen posle penala koji je dosuđen Crvenim đavolima u drugom delu pomenutog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading