ZVEZDAŠI, POŽURITE! Ko dođe u subotu na Marakanu DOBIJA BESPLATAN POKLON!

Autor:

Sport

29.03.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle reprezentativne pauze za vikend se nastavlja Superliga Srbije, a fudbaleri Crvene zvezde dočekuju novosadsku Mladost.

ZVEZDAŠI, POŽURITE! Ko dođe u subotu na Marakanu DOBIJA BESPLATAN POKLON!

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde slave gol Bukarija protiv Čukaričkog

Na Marakani su rešili opet da obraduju najmlađe navijače, uzrasta od devet do 13 godina, pa će mališani dobiti šansu da osvoje besplatno mesto na kampu crveno-belih u Beogradu koji će se održati tokom juna i jula ove godine.

Crvena zvezda u subotu dočekuje Mladost GAT, ulaznice su odavno u prodaji, a u taboru srpskog šampiona organizovali su nagradnu igru koja će posle utakmice srećnom dobitniku obezbediti gratis učešće na kampu.

- Kao što je to bio slučaj na utakmicima protiv Čukaričkog i Novog Pazara, unutar promenoara Marakane biće postavljenje kutije i pripremljene prijave. Svi zainteresovani zvezdaši starosti od 9 do 13 godina, popunjavanjem formulara i ubacivanjem u kutiju, učestvuju u nagradnoj igri, a srećni dobitnik biće izvučen posle meča sa ekipom Mladost GAT, od strane našeg prvotimca, o čemu će svi zvezdaši biti blagovremeno obavešteni putem naših naloga društevim mrežama - stoji u saopštenju i dodaje se:

Zvezdin kamp je otvoren za svu decu, bez obzira da li se mališani aktivno bave fudbalom ili ne. Kamp pod nazivom „Ostvari svoje snove, budi Zvezdina zvezda“ koji se održava u Beogradu je podeljen u dve smene. Prvi termin je od 26. do 30. juna, a drugi od 3. do 7. jula - piše u objavi crveno-belih.

Opširnije o kampu možete pronaći na sajtu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading