IZNENADNI POVRATAK: Nekadašnji fudbaler Partizana parafirao ugovor - predstavljaće značajno pojačanje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu dana provedenih u "pečalbi", usledio je povratak u srpski fudbal.

IZNENADNI POVRATAK: Nekadašnji fudbaler Partizana parafirao ugovor - predstavljaće značajno pojačanje! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 pokušavaju da se nakon punih šest decenija plasiraju u elitni rang domaćeg fudbala. U ovom momentu oni zauzimaju petu poziciju na tabeli Prve lige Srbije, a želja svih u klubu jeste barem baraž kroz koji će pokušati da se već ovog proleća izbore za status superligaške ekipe.

 

Nakon odličnog starta i tri trijumfa na startu nastavka takmičenja, popularni "kanarinci" su izvesno je, ušli u rezultatsku krizu tokom koje u prethodna četiri meča nisu uspeli da osete slast pobede. Dva remija (GFK Sloboda Užice 0;0, Inđija Tozo Tires 1:1) i isto toliko poraza (Radnički Novi Beograd 0:1, Metalac Gornji Milanovac 0:1) svakako ne zadovoljavaju apetite nikoga u "srpskoj Atini" i klub je odlučio da pojača konkurenciju u timu.

U narednom periodu, barem do kraja aktuelne sezone, opremu žuto-plave boje nosiće Luka Cucin. Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem desnom beku koji je ponikao u redovima beogradskog Partizana, igrao je i za seniorski tim crno-belih, a nakon sticanja iskustva u superligaškoj konkurenciji, otisnuo se u inostranstvo i prethodnih nešto više od godinu dana proveo je u elitnom rangu bosanskohercegovačkog i albanskog fudbala.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Novi "kanarinac" - Luka Cucin

 

Cucin u Novi Sad stiže kao slobodan igrač, obavezao se na vernost "kanarincima" do kraja aktuelne sezone i od njega u klubu očekuju da će biti možda i "tas na vagi" koji će omogućiti Novosađanima da nakon dugo vremena krenu u žetvu bodova u okviru elitnog ranga.

 

- Luka Cucin

Datum rođenja: 24. novembar 1998. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Partizan (Beograd), Teleoptik (Zemun), Spartak (Subotica), Inđija (Inđija), Vojvodina (Novi Sad), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), KF Lači (Albanija)

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Prve lige Srbije, Novosađani u 27. kolu dočekuju sremskomitrovački Radnički. Meč je na programu u subotu 1. aprila sa početkom od 16 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading