TRAGEDIJA NA IMANJU LEGENDE LIVERPULA! Smrt devojke OSTAVILA ga u SUZAMA!

Autor:

Sport

29.03.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ergeli proslavljenog fudbalera Liverpula i bivšeg reprezentativca Engleske Majkla Ovena u utorak se dogodila tragedija.

TRAGEDIJA NA IMANJU LEGENDE LIVERPULA! Smrt devojke OSTAVILA ga u SUZAMA!

Foto: Profimedia

Majkl Oven

Imanje Majkla Ovena zavijeno je u crno, pošto je na njemu iznenada preminula 25-godišnja lepotica i nekadašnja manekenka Džesika Vejli.

Devojka se najpre onesvestila, a lekari hitne pomoći nisu uspeli da je reanimiraju. Proglašena je mrtvom na licu mesta u 7.30 ujutru.

Oven i osoblje ergele Mejnor haus izuzetno su bili uznemireni, navode očevici, a prenosi Daily Mail.

Džesika Vejli, poznatija kao Džes, bila je direktor za transport u ergelama kod Malpasa u Češiru koje su takođe u vlasništvu ćerke bivšeg golgetera Geme (19).

- Tako je tužno video Majla Ovena i njegove zaposlene danas u suzama... ovo je takav šok za njih... tako mlada, zdrava osoba u 25. godini... život je zaista prekratak jer nikad ne znamo koliko vremena imamo - rekla je Džesika Mejr na društvenim mrežama, inače, Ovenova prijateljica.

 

 

Lekari su naveli da smrt nije sumnjiva i da su njeni najbliži obavešteni, dok su iz ergele su sa žaljenjem saopštili da je draga članica njihovog tima preminula.

Vejlijeva zvanično je radila kao rukovilac transporta u ergeli, a radila je i za šeika Hamdana bin Rašida al Maktuma, zamenika vladara Dubaija koji poseduje veliku međunarodnu mrežu ergela sa rasnim konjima.

Džesika je 2019. godine predstavljala Ujedinjeno Kraljevstvo na takmičenju za Mis turizma i ušla u finale, a pojavljivala se i na MTV.

 

 

Nekadašnji engleski reprezentativac, koji je blistavu karijeru izgradio igrama u Liverpulu, madridskom Realu, Njukaslu i Mančester junajtedu, osnovao je ergelu 2006.

Tokom 2022. njegova ćerka Gema, koja je svetska šampionka u dresuri konja, demonstrirala je svoje impresivne veštine jahanja u štali.

Gemin konj, koji je opisivan kao "jedan u milion" iznenada je preminuo prošlog meseca sa 18 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading