PREKIPELO! Slavni menadžer POPIO OTKAZ! Klub se odmah OGLASIO!

Autor:

Sport

27.03.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Totenhem saopštio je da raskinuo ugovor sa dosadašnjim menadžerom Italijanom Antoniom Konteom.

PREKIPELO! Slavni menadžer POPIO OTKAZ! Klub se odmah OGLASIO!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop i Antonio Konte

Tim povodom oglasio se i klub iz Londona, koji se zahvalio Italijanu na učinjeno u prethodnom periodu:

- Želimo da saopštimo da su klub i Antonio Konte sporazumno raskinuli saradnju. Sa Konteom smo u prvoj sezoni uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona. Zahvaljujemo mu se na doprinosu i želimo sve najbolje u budućnosti - saopšteno je iz londonskog premijerligaša.

Totenhem će u nastavku sezone voditi dosadašnji Konteov pomoćnik Kristijan Stelini, kao i Rajan Mejson. Stelini je vodio ekipu kada je Konte tokom sezone bio odsutan zbog operacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Imamo još deset utakmica u Premijer ligi i imamo borbu za mesto u Ligi šampiona. Moramo svi zajedno da se borimo kako bi osigurali najviši mogući rezultat za naš klub i neverovatne, verne navijače - rekao je predsednik kluba Danijel Levi.

Konte (53) je Totenhem preuzeo u novembru 2021. godine. On je pre toga vodio Inter, Čelsi, Juventus, Sijenu, Atalantu, Bari, Areco, kao i selekciju Italije. Pevi su trenutno na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 49 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading