OČEKUJEM FER IGRU I POBEDU SRBIJE: Milovan Đorić VERUJE u "orlove" i Piksija!

Autor:

Sport

26.03.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni srpski strateg veruje da će se naša selekcija vratiti iz Podgorice sa tri boda.

OČEKUJEM FER IGRU I POBEDU SRBIJE: Milovan Đorić VERUJE u "orlove" i Piksija!

Foto: Starsport

Milovan Đorić

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje u ponedeljak Crnoj Gori u meču drugog kola grupe G u okviru kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Nemačkoj.

"Orlovi" na meč u Podgoricu stižu sa osvojena tri boda u prvom duelu, pošto je na Marakani savladana Litvanija sa 2:0. Ipak, jasno je da Srbiju sada čeka dosta teži duel, a o tome govori i činjenica da su i "sokolovi" trijumfovali u prvom kolu, i to na gostovanju Bugarskoj (1:0).

Očekivanja pred meč, koji će biti odigran na stadionu "Pod Goricom", za portal "Republika.rs" izneo je i Milovan Đorić, čuveni srpski trener.

- Očekujem bolju igru Srbije nego protiv Litvanije i očekujem da pobedimo ovu utakmicu - istakao je popularni bata Đora.

Foto: Starsport

Milovan Đorić i Dragan Džajić na izborima u FSS

On je dodao i da u crnogorskoj prestonici očekuje fer utakmicu i da će sva pažnja biti usmerena na teren, a ne na događanja van njega.

- Nema šta, voleo bih da sve prođe korektno, to je najbitnije. I jedna i druga država to očekuju, najavili su da neće biti incidenata. Da bude fer utakmica i da pobedi bolji, što mislim da smo mi - dodao je Đorić, koji je 2001. godine bio selektor FR Jugoslavije.

Podsetimo, meč u Podgorici počinje u 20 časova i 45 minuta, a glavni arbitar meča će biti poznati Franzuc Klermon Turpan, koji je u svojoj karijeri vodio i finalnu utakmicu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading