SVET JE DOBIO NOVU SUPERSILU: Maroko SRUŠIO Brazil pred prepunim stadionom! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.03.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno da Mundijal u Kataru nije bio slučajnost.

SVET JE DOBIO NOVU SUPERSILU: Maroko SRUŠIO Brazil pred prepunim stadionom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Marokanci slave pobedonosni gol protiv Portugala

Fudbalska reprezentacija Maroka je stigla do nove velike pobede, pošto je u prijateljskoj utakmici odigranoj u Tangeru savladala selekciju Brazila sa 2:1 (1:0).

Najprijatnije iznenađenje Svetskog prvenstva u Kataru, gde su na kraju zauzeli četvrto mesto, još jednom je potvrdilo da je svet dobio novu veliku silu, pošto su pred prepunim tribinama stadiona "Ibn Batut" srušili Brazil.

Domaćina je u prednost doveo Sofijan Bufal, golom iz okreta u 29. minutu meča, na asistentciju Bilala El Kanusa.

U drugom delu igre su "karioke" pokušavale da stignu do poravnanja, a to im je i pošlo za rukom u 67. minutu, kada je Kazemiro bio strelac. Ipak, samo 12 minuta kasnije Abdelhamed Sabiri pogađa ogromno slavlje na tribinama, a tim golom donosi svom timu i pobedu na ovom prijateljskom duelu.

Podsetimo, Maroko je na nedavno završenom prvenstvu sveta u Kataru stigao do polufinala, gde je poražen od Francuske, a zatim su izgubili i meč za treće mesto, i to od Hrvatske. Ista selekcija je bila kobna i po Brazil, ali u četvrtini finala Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading