PONOVO NA KLUPI: Robert Prosinečki preuzima klub na kraju sezone!

Autor:

Sport

26.03.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski stručnjak izuzetno cenjen.

PONOVO NA KLUPI: Robert Prosinečki preuzima klub na kraju sezone!

Foto: Starsport

Posle gotovo devet meseci od odlaska iz ljubljanske Olimpije, hrvatski trener i legenda Crvene zvezdeRobert Prosinečki, ponovo je "u akciji". Naime, za njegove usluge postoji interesovanje grčkog Arisa iz Soluna.

Republika

Foto: Profimedia

Robert Prosinečki

- Bio sam u Grčkoj, razgovarali smo, ali nemam ništa konkretno da izjavim. Novinari to nekako iskopaju, iako je to uvek bolje raditi u tišini. Trener sam bez posla, a to je stanje koje me zabrinjava i ne osećam se ugodno. Tako da razgovaram s više klubova, nekad se dozna, a nekad ne - rekao je Prosinečki za "Sport klub" i dodao:

- Čekam njihov odgovor. Nekada u takvim pregovorima postoji mogućnost za dogovor, ali isto tako i da se posao nikada ne dogodi. Reč je o preuzimanju ekipe u leto 2023. godine.

Legendarni Prosinečki je kao trener počeo u stručnom štabu Slavena Bilića i reprezentacije Hrvatske 2006. godine, kasnije je vodio beogradsku Crvenu zvezdu, Kajzeri, Azerbejdžan, BiH, kratko Denizli i na kraju ljubljansku Olimpiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading