TUHEL NAJAVLJUJE VELIKE STVARI: Bajernu je u DNK da pobeđuje!

Autor:

Sport

25.03.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jasno je da želimo da osvojimo titulu u svakom takmičenju u kojem učestvujemo. Tu mi je apsolutno sve jasno."

TUHEL NAJAVLJUJE VELIKE STVARI: Bajernu je u DNK da pobeđuje!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

Nemački stručnjak i novi trener Bajerna Tomas Tuhel izjavio je na promociji da želi da osvoji titule u svim takmičenjima ove sezone.

Podsetimo, Bavarci su smenili dosadašnjeg trenera Julijana Nagelsmana, a na njegovo mesto imenovali su stratega iz Krumbaha.

 

 

- Bajern je jedan od najboljih klubova na svetu. U njegovom DNK sa samo pobede. Jasno je da želimo da osvojimo titulu u svakom takmičenju u kojem učestvujemo. Tu mi je apsolutno sve jasno. Imam veoma kvalitetne i atraktivne igrače, koji su sposobni da ostvare sve ciljeve. Pritisak postoji, ali svi oni znaju da su privilegovani što igraju u klubu kao što je Bajern - izjavio je Tuhel.

Tuhel (49) je u septembru prošle godine dobio otkaz u Čelsiju, a pre londonskog kluba vodio je Majnc, Borusiju Dortmund i Pari Sen Žermen. On će na klupi Bajerna debitovati prvog aprila na derbi meču protiv Borusije iz Dortmunda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading