ORLIĆI BEZ KRILA! Izraelci ŠOKIRALI Srbiju! EP sve dalje!

Autor:

Sport

25.03.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska reprezentacija Srbije poražena je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u elit rundi, od selekcije Izraela sa 1:3.

ORLIĆI BEZ KRILA! Izraelci ŠOKIRALI Srbiju! EP sve dalje!

Foto: FSS

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije

Posle startne pobede nad Letonijom i remija Izraela protiv Poljske (1:1), očekivalo se da će selekcija uzrasta do 19 godina lagano izaći na kraj sa Izraelcima, međutim...

Tako nije mislio dvostruki strelac za goste u ovom meču, Tai Abed, koji je golovima u razmaku od samo devet minuta ugasio nade "orlića" o povoljnom rezultatu.

Posle početnog ispitivanja, Izraelci su poveli u 24. minutu kada je Lugasi uposlio Abeda, kome nije bilo teško da savlada golmana Jovana Miladinovića.

Samo sedam minuta kasnije čuvar mreže Crvene zvezde je zaradio isključenje zbog neopreznog starta u šesnaestercu, a Abed sa "bele tačke" duplirao prednost gostiju - 0:2.

Republika

Foto: FK Voždovac

 

Kada je Ibrahim u 69. minutu doneo ogromnih 0:3 gostima, bilo je jasno da povratka nema, dok je čast "orlića" spasio Vuk Đurđević na dodavanje Petkovića sedam minuta kasnije, postavivši konačnih 1:3.

Na tabeli sada Izrael vodi sa 4 boda, Srbija je druga sa 3, Poljska ima 1, ali i meč manje sa Letonijom koja je bez bodova.

Ovim porazom šanse Orlića da za plasmanna završni turnir na Malti značajno su opale. Više ništa nije u našim rukama. Uz obaveznu pobedu protiv domaćina Poljske u poslednjem kolu, biće nam potrebno da Izrael ne savlada Letoniju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading