TRADICIJU NE TREBA MENJATI: Ovog vikenda Crvena zvezda dočekuje Omladinac - važan test pred nastavak borbe za bodove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.03.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stare navije ne treba menjati.

TRADICIJU NE TREBA MENJATI: Ovog vikenda Crvena zvezda dočekuje Omladinac - važan test pred nastavak borbe za bodove!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Klubovi opštinskih rangova takmičenja privode kraju zimske pripreme pred nastavak sezone, a shodno navedenom u nedelju 26. marta predstoji odigravanje meča koji se već može smatrati tradicijom.

 

Godinama unazad, u sklopu priprema za predstojeće takmičarske duele, sastaju se plavo i crveno-beli. Ekipe Crvene zvezde iz Miraševca i Omladinca iz Rakinca i ovog vikenda će odmeriti snage u sklopu uigravanja ekipa za borbu za bodove koja se uskoro očekuje.

Ekipa Crvene zvezde iz Miraševca jesenji deo sezone u okviru Opštinske lige Rača okončala je na drugoj poziciji sa skorom od četiri pobede i jednog remija i u nastavku ih očekuje borba za plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Rača-Knić-Batočina, a prvi prolećni duel odigraće na svom terenu protiv lidera Grizli dd iz Saranova. U sklopu priprema za navedeni susret, ekipa Crvene zvezde je u poslednjem odigranom kontrolnom susretu poražena od Karađorđa iz Vučića rezultatom 0:5.

 

 

Sa druge strene Omladinac iz Rakinca je prvi deo šampionata takođe okončao na drugoj poziciji Opštinske lige Velika Plana. Sa 13 osvojenih bodova ekipa iz Rakinca ulazi u nastavak sezone i predstoji im velika borba sa liderom, Slogom iz Miloševca kada je u pitanju plasman u Podunavsku okružnu ligu. S obzirom da je Omladinac slobodan u premijrnom prolećnom kolu, oni će borbu za bodove započeti 23. aprila kada će odmeriti snagu sa ekipom Bresje Superior u Velikoj Plani.

- Prijateljska utakmica,

Crvena zvezda (Miraševac) - Omladinac (Rakinac)

Stadion: Igralište FK Crvena zvezda u Miraševcu

Datum: Nedelja, 26. mart

Početak: 15 časova

Uoči predstojećeg pripremnog susreta iz redova Omladinca su istakli:

- U nedelju nas očekuje duel sa ekipom Crvene zvezde koja ima isti cilj kao i mi, a to je da se plasira u viši rang takmičenja na kraju aktuelnog prvenstva. Idemo kao i uvek sa pobedničkim mentalitetom da odigramo i ovu utakmicu, da organizovanom igrom dođemo do još jedne pobede, jer bez obzira da li igrali Super ligu srbije ili Opštinsku ligu uspeh je ostvariv uz pobednički mentalitet. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da u što većem broju dodju u Miraševac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading