SRBIN U CENTRU PAŽNJE! Navijač SPOPAO Vlahovića, njegova reakcija se PREPRIČAVA! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

SRBIN U CENTRU PAŽNJE! Navijač SPOPAO Vlahovića, njegova reakcija se PREPRIČAVA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović važi za jednog od najpopularnijih srpskih fudbalera.

Prema sajtu Transfermarkt, Vlahović je i najvredniji Srbin (80 miliona evra), a za njegove usluge interesuju se mnogi velikani širom starog kontinenta.

Trenutno je i dalje igrač Juventusa i na treningu fudbalske reprezentacije Srbije pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i utakmice protiv Litvanije u Beogradu (24. mart, 20.45) i Crne Gore u Podgorici (27. mart, 20.45), Vlahović je imao jedan jako zanimljiv susret.

- Ja sam Maksim Ristić, predsednik Fan kluba Juventus Srbija - izgovorio je mladić koji je prišao Vlahoviću i oduševio Dušana.

Spopao je pomenuti mladić napadača Juventusa, ali mu je ovaj strpljivo odgovarao na sva pitanja i popisivao fotografije.

- Ja baš dugo nisam video da nekog stranca ovako vole Italijani - rekao je Maksim Vlahoviću, a srpski napadač je oduševio odgovorom.

 

 

- Još da uđe nekad, poneka malo više, al dobro - istakao je Vlahović i na taj način dokazao da mu je žao što se ne nalazi u formi u kojoj bi želeo.

Priliku da popravi golgeterski učinak Vlahović će imati već u petak od 20.45 protiv Litvanije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading