NAVIJAČI, POMOZITE! Milenković i Grujić UGLAS: Srbija može na Evropsko prvenstvo! (VIDEO)

Autor: Aleksa Simić

Sport

22.03.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" poleću ka Nemačkoj.

NAVIJAČI, POMOZITE! Milenković i Grujić UGLAS: Srbija može na Evropsko prvenstvo! (VIDEO)

Foto: Republika

Milenković i Grujić

Fudbaleri Srbije u petak započinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a meč protiv Litvanije najavili su Nikola Milenković i Marko Grujić.

 

 

Bila su velika očekivanja u Kataru, mogli smo i više da pružimo, nismo uspeli, to ostaje iza nas i okrećemo novu stranicu. Pred nama su kvalifikacije za EP, nema lakih utakmica, u svaki meč moramo ući sa verom u sebe i maksimalnom koncentracijom. Mislim da imamo dobre šanse da se kvalifikujemo, verujem da možemo da ponovimo igre iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo - naveo je defanzivac Fiorentine.

Slično razmišlja i vezista Porta.

Sigurno da smo svi očekivali više na SP u Kataru, trebalo je vremena da prebolimo taj neuspeh. Sada smo svi tu na novom početku, željni i motivisani da uspemo u novom cilju i ostvarimo plasman na EP - poručio je Grujić.

Srpski reprezentativci su izrazili nadu da će defanziva biti sve bolja.

Da, akcenat je ovih dana bio i rad na tom defanzivnom planu. Imamo dobru ofanzivu, postižemo mnogo golova, stvaramo veliki broj šansi, sada samo još da zategnemo igru u defanzivi i biće sve kako treba. Moramo svi zajedno da se branimo i svi zajedno da napadamo, što pre usvojimo te stvari, bićemo još bolji - rekao je Grujić, koji se nadovezao na Milenkovićevo izlaganje.

Svi igramo i odbranu i napad, dali smo mnogo golova u prethodnim utakmicama, a sigurno da moramo imati još bolju koncentraciju kako bi poboljšali igru u fazi odbrane. Postižemo mnogo golova, ako bi popravili i odbranu bilo bi dobro za sve - istakao je popularni Bleki.

- Mislim da podršku treba da zaslužimo, igrom i rezultatima. Svaka podrška nam znači, trudićemo se da pobedimo Litvaniju, zatim i Crnu Goru, a onda će i podrška biti bolja u junu kada nastavljamo put ka Nemačkoj - jasan je Marko Grujić.

Podsetimo, "orlovi" u ponedeljak gostuju Crnoj Gori na stadionu "Pod Goricom", a u našoj kvalifikacionoj grupi su još selekcije Bugarske i Mađarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading