LEKOVIĆ SPREČIO ČUDO! "Orlići" se PROVUKLI, san o Euru i dalje TRAJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde skratio je muke našem timu.

LEKOVIĆ SPREČIO ČUDO! "Orlići" se PROVUKLI, san o Euru i dalje TRAJE! (VIDEO)

Foto: FSS

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije slavila je u prvom kolu druge faze kvalifikacija za U19 Evropsko prvenstvo i to protiv Letonije (1:0).

Mučili su se "orlići" dugo, a gol vredan tri boda postigao je Stefan Leković u 93. minutu i to na asistenciju Jovana Miloševića.

 

 

Samo prvoplasirana ekipa sa turnira u Poljskoj na kom pored domaćina, Srbije i Letonije učestvuje i Izrael, otići će na Euro, tako da je ovaj pogodak Lekovića više nego bitan za četu Jovana Damjanovića.

Mogao je meč ranije da bude rešen da je Marko Lazetić pogodio mrežu Letonaca u 78. minutu kada je zatresao okvir gola, a mogao je i da asistira usamljenom Jovanu Mijatoviću.

Greške Jovana Miladinovića i Bojana Kovačevića u finišu Letonci nisu kaznili, a Leković je malo posle toga uspeo da savlada golmana protivničkog tima i donese "orlićima" važna tri boda.

Srbija će za tri dana igrati protiv Izraela, a na tom meču biće bez Uroša Miladinovića koji je u 85. minutu meča protiv Letonije isključen zbog drugog žutog kartona.

Poslednji rival u grupi biće domaća selekcija, Poljska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading