SRBIJA ILI CRNA GORA? Jakov izlazi NA CRTU Milu, a evo za koga će NAVIJATI "Pod Goricom"!

Autor:

Sport

22.03.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska utakmica srpskog i crnogorskog nacionalnog tima postala deo kampanje u komšiluku, kandidati se jasno odredili što se tiče navijačke pripadnosti.

SRBIJA ILI CRNA GORA? Jakov izlazi NA CRTU Milu, a evo za koga će NAVIJATI "Pod Goricom"!

Foto: Profimedia, Starsport

Politička scena u Crnoj Gori poslednjih mesec dana okupirana je kampanjom oko predsedničkih izbora, a nezaobilazna tema ticala se Srbije. Drugi krug su izborili aktuelni predsednik i lider DPS-a Milo Đukanović i bivši ministar ekonomije i ekonomskoj razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića, Jakov Milatović.

ON ĆE 2. APRILA MILU ĐUKANOVIĆU STATI NA CRTU: Evo ko je Jakov Milatović koji ulazi u drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori

Uoči nedeljnog glasanja kandidati su dali svoje odgovore na "goruće pitanje", za koga će navijati na meču Crna Gora - Srbija, koji će u ponedeljak 27. marta biti odigran na stadionu "Pod Goricom" u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Milatović je, poput trećeplasiranog Andrije Mandića ispred Demokratskog fronta, istakao da će podržati crnogorsku selekciju, pritom dodavši da je na referendumu održanom 2006. glasao "za" opciju nezavisnosti. Ipak, jedan od čelnika pokreta Evropa sad, kao kandidat građanske orijentacije, apostrofirao je da se zalaže za tesne veze i intenzivniju crnogorsko-srpsku saradnju, a smatra se apsolutnim favoritom uoči drugog kruga da Milov režim konačno pošalje u istoriju.

Podsetimo, Đukanović je dobio nešto preko 35% glasova, Milatović oko 29%, dok je Mandić stao na 19 procenata. Crnogorci će ponovo na birališta 2. aprila, a prethodno nas očekuje fudbalski spektakl u režiji "đetića" i "orlova" u Podgorici...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading