BUM! Neočekivani POVRATAK u srpski fudbal! Legenda stiže da SPASI sezonu!

Autor:

Sport

19.03.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će uspeti da ostvari zacrtane ambicije?

BUM! Neočekivani POVRATAK u srpski fudbal! Legenda stiže da SPASI sezonu!

Foto: Starsport

Savo Milošević i Milorad Kosanović

Lučanska Mladost nalazi se u veoma teškoj situaciji i trenutno je na 14. mestu Superlige Srbije sa samo 21 osvojenim bodom iz 27 utakmica.

Poraz od TSC-a (2:1) bio je ujedno i poslednji meč na klupi ovog tima za Dragišu Žunića kog će zameniti iskusni stručnjak Milorad Kosanović.

Biće ovo neočekivani povratak legendarnog trenera u srpski fudbal koji kao šef stručnog štaba nije radio još od 25. februara 2020. kada je završio epizodu u niškom Radničkom.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

 

Vladimir Đorđević, prvi čovek Mladost iz Lučana, obrazložio je ovu odluku:

Morali smo da reagujemo. Doveli smo dobrog, iskusnog trenera. Žuniću se zahvaljujemo na svemu, to je naš trener i ostaće u klubu da radi. Moramo malo da trgnemo ekipu, dolazi važan period - rekao je Vladimir Đorđević za Sportski Žurnal.

Dragiša Žunić zahvalio se klubu na ukazanom poverenju i poželeo sve najbolje u ostatku sezone:

Zahvalan sam klubu ne ukazanom poverenju. Mladost je ipak moj klub. Nadam se da ću u budućnosti raditi ponovo ovde. U jednom periodnu nije nam se sve poklopilo, imali smo igru ne i rezultat. Po prikazanom možda smo zaslužili i više pobeda. Želim klubu sve najbolje - istakao je, sada već bivši, trener Mladosti.

Priliku da debituje na klupi lučanske Mladosti Milorad Kosanović imaće posle reprezentativne pauze kada će ovaj tim dočekati Novi Pazar. Da li će uspeti da obezbedi opstanak i spasi sezonu ostaje da se vidi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading