OPRAVDAO POZIV SELEKTORA! Piksijev Orao dao NOVI GOL u sezoni! Srušio učesnika Lige šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bohuma savladali su Lajpcig rezultatom 1:0 (0:0) u 25. kolu Bundeslige, a junak trijumfa bio je Erhan Mašović.

OPRAVDAO POZIV SELEKTORA! Piksijev Orao dao NOVI GOL u sezoni! Srušio učesnika Lige šampiona! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Reprezentativac Srbije našao se i na ovom spisku Dragana Stojkovića Piksija uoči kvalifikacionih mečeva za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije i Crne Gore, a poverenje selektora Orlova opravdao je na najbolji način.

Naime, Mašović je postigao novi gol u dresu Bohuma, ovog puta protiv Lajpciga u 25. kolu Bundeslige, čime je doneo vođstvo domaćinu protiv bivšeg učesnika Lige šampiona.

Erhan je u minulom kolu nadmudrio odbranu Kelna u pobedi od 2:0, dok je danas u 49. minutu zatresao mrežu Bikova udarcem glavom, posle odbijene lopte u kaznenom prostoru.

Gol srpskog reprezentativca pogledajte na ovom linku.

Foto: Starsport

 

Nema sumnje da će pobeda Bohumu mnogo značiti u teškoj borbi za opstanak ove sezone, pošto su njegovi direktni konkurenti podbacili u ovoj rundi.

Herta je poražena na gostovanju Hofenhajmu, koji je prepustio fenjer Štutgartu, pošto je Šalke u finišu meča iz penala izbegao poraz u Augzburgu, dok su Švabe izgubile kod kuće od Volfzburga.

Bundesliga, 25. kolo: Augzburg - Šalke 1:1 (0:0), Bohum - Lajpcig 1:0 (0:0), Hofenhajm - Herta 3:1 (2:0), Štutgart - Volfzburg 0:1 (0:0), Borusija Dortmund - Keln (18.30).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading